Friday, 23 September 2011

nasi ayam

ok tngah pepagi buta ne aku nak kongsi dengan ampa semua gambar2 makan malam aku n family abg aku n kak syikin...ok menu kami malam ne ada lah..nasi ayam dengan air oren...yum yum yummy!!!!
time x masak lg
amcm ayam yg aku goreng
yeah!!nasi dah masak
ne pulak smbal n kicap untuk nasi ayam la
ne la sup ayam..
time ne smua dah ready..tunggu sup jer didih
pembantu a.k.a pengacau yg dok sibuk nak makan jer
p/s : sapa2 dah tengok gambar ne then teringin nak makan..just commend jer kat bawah ne or pm aku kat FB untuk resepi yer...
sapa yang baru nak try masak try la resepi ne...senang sesangat la...esok nasi dagang pulak...tnggu aku update yer...

No comments:

Post a Comment