Wednesday, 27 July 2011

Hari 06 - Favorite pahlawan super dan mengapa

alhamduliallah dah smpai hari yg ke6 dah pun...ne pun kira lmbat nak update...hehehehhe...ptut la nm dia cabaran..bukn senang nak update setiap hari...perh payah kot....btw aku nak try jgk la...
ok hari ne bab pahlawan....aku ne nak kata minat super2 hero tak la sngt..tp aku nak sangt jd yg seekor ne..
ok nper la aku pnggil sekor???sebab dia kucing yg power...bkn maksud aku nak jd kucing...tp aku nak jd mcm dia...ala msti korng tau kan bila aku sebut kucing yg power...
DOREMON....that's my hero...
ne la hero aku


mmesti la korng pikir nper la aku nak jd doremon ne....
ne la sebab2 nyer..
1) ada poket yg POWER
2) gemok tp cute gila
3) gemok tp semua owg suka dia
4) sentiasa bg owg happy
5) sentiasa ada peyelesaian bg nobita
6) takot tikus (sama mcm aku)

hah ne la sbab2 aku suka sngt kat doremon ne............
i love doremon

No comments:

Post a Comment