Friday, 22 July 2011

ambulance oh ambulance

ai...dah lma x update blog aku ne...ada sbb ksbukan hidup..cewah ayat sastera sngt la..
ok skrng aku nak cete nper la tjuk aku mcm tu...
sbb nya tadi time dok best2 layan fb tibe2 aku dng bunyi ambulan..lain jer bunyi dia..so aku tngok la kat tngkap blik aku yg mnghadap jalan besar depan MAHSA ne...rupa2 nya owg x nak bg laluan kat ambulan tu...cian dia smpai kn cakap2 la...cian lak aku tngok...nper la owg2 ne pnting diri sngt...klau korng penah wat mcm ne sowi la aku kutuk..
cuba la korng pikir yg ada dlm ambulan tu tngah nazak ker...nak besalin ker..korng bg jalan kira nya korng tolong jgk tau...dapat pahala wooow.....tak kan la x nk dpat pahala...hari jumaat lak tu..k la senang cete cuba korng bayang kan klau dlm tu family kita..x pun kita sndri..cepat smpai hospital mungking dpat slmat kan nyawa kita..so ingat la..lpas ne sila2 la bg laluan kat ambulans or polis or bomba...
idup ne mcm roda la...selalu berpusing..satu hari nnti kita rasa jgk tau..

ne la gambar tngah jem td..sowi x nmpak sngt..guna enset jer..

No comments:

Post a Comment