Friday, 22 July 2011

30 hari punyer cabaran

td time tngah baca blog aku ada jmpa stu cabaran ne...mcm ok jer..ne aku wat cabaran untuk aku n sapa2 nak join bg tau jer yer..kita sama2 buat..bukan rugi pun untuk tmbah entry kat blog ada la..

Hari 01 - Satu gambar baru-baru ini anda dan 15 fakta menarik mengenai diri anda
Hari 02 - Makna di sebalik nama Blog anda
Hari 03 - Gambar anda dan rakan-rakan anda
Hari 04 - Satu tabiat yang anda ingin anda tapi tidak mempunyai
hari 05 - Gambar tempat anda telah lawati
Hari 06 - Favorite pahlawan super dan mengapa
Hari 07 - gambar seseorang / sesuatu yang mempunyai impak besar bagi anda
Hari 08 - matlamat jangka pendek untuk bulan ini dan mengapa
hari 09 - Sesuatu yang anda berbangga dengan diri anda dalam beberapa hari yang lalu
hari 10 - Songs anda mendengar apabila anda Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Hari 11 - Satu lagi gambar anda dan rakan-rakan anda
Hari 12 - Bagaimana anda mendapat tahu tentang Blogger dan mengapa anda telah buat satu
Hari 13 - Satu surat kepada seseorang yang telah menyakiti anda baru-baru ini
Hari 14 - Gambar anda dan keluarga anda
Hari 15 - latak kan senarai lagu yg anda suka..klau boleh ltak mp3 or video lagu tersebut
Hari 16 - Satu lagi gambar anda sendiri
Hari 17 - Seseorang yang anda mahu untuk menukar kehidupan dengan satu hari dan mengapa
Hari 18 - Pelan / impian / matlamat yang anda dlm tmpoh 5 thun lagi
Hari 19 - nama samaran anda mempunyai; mengapa anda mempunyai
Hari 20 - Seseorang yang anda lihat diri anda berkahwin / bersama pada masa akan datang
Hari 21 - gambaran sesuatu yang membuat anda gembira
Hari 22 - Apa yang membuatkan anda berbeza dari orang lain
Hari 23 - Sesuatu yang anda inginkan
Hari 24 - gambar ibu bapa anda
Hari 25 - Apa yang saya akan ada dalam beg anda
Hari 26 - Apa yang anda fikir tentang kawan-kawan anda
Hari 27 - Mengapa anda melakukan ini cabaran 30 hari
Hari 28 - Gambar anda tahun lepas dan kini, bagaimana anda telah berubah sejak itu?
Hari 29 - Pada bulan ini lalu, apa yang telah anda pelajari
Hari 30 - makanan n minuman kesukaan anda..

then TAHNIAH anda berjaya

No comments:

Post a Comment